• Admin

300 millió USDT csere az Omni-ról Ethereum hálózatra

Október 29-n, kora reggel a Tether bejelentette, hogy szándékában áll 300 millió USDT összegben hálózati cserét végrehajtani. Az Omni protokollról az ERC20-ra történő átállást harmadik fél végzi, melynek nevét nem teszik közzé.A hálózati csere a kripto valuta mozgatása az egyik blokkláncról a másikra, amelynek eredményeként a digitális eszközök felhasználhatók különféle blokkláncokban, amelyek támogatják őket.


A Tether jelenleg támogatott az Omni, Ethereum, Tron, EOS és Liquid protokollokkal. Ebben az esetben 300 millió USDT kerül a Bitcoin Omni blokkláncáról az Ethereum blokkláncra.


Ez nem az első alkalom, amikor Tether jelentős cserefolyamatot végez. Ebben az évben a cég úgy döntött, hogy feladja a Bitcoin Omni protokollt a hatékonyabb Ethereum protokoll javára.Anthony Sassano, a Set Protocol fejlesztője és marketingmenedzsere megjegyezte, hogy az USDT nagy része valószínűleg Ethereumon lesz, nem pedig az Omni-n. Ez idő alatt az USDT összege az ERC-20 Ethereum hálózat formájában elérte az Omni teljes USDT-jének közel 40% -át. A Tether szerint ma ez a szám majdnem 45% -ra nőtt.


Korábban a Binance, a Huobi és a Poloniex bejelentette, hogy támogatja az USDT-t az ERC-20 alapján, mondván, hogy ez a protokoll gyorsabb és hatékonyabb, mint az Omni. #usdt #omni #eth #erc20

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com