• Yanosh Katona

Mi változott a Cryptorobotics terminálon az elmúlt három hónapban⁉️Kedvenc szakaszunk, a „Fejlesztési jelentés”:

🤖 TOP robotok — egy szakasz, amelyben a felhasználók felbecsülhetik a robotok jövedelmezőségét a különböző kereskedési időszakokra. A TOP Robot elérhető 1 nap, 1 hét, 2 hét és 1 hónap. A naptárban kiválaszthat visszamenőleg egy dátumot, hogy megtekintse a működési adatokat.

A TOP-ban a robot kereskedelmi statisztikája a megadott időszakra, tranzakcióinak listája, valamint a robotban az erre a kereskedési munkamenetre beállított beállítások érhetők el.

A Felhasználók átmásolhatják a sikeresen teljesítő robotok beállításait a számlájukon történő futtatáshoz.

Másolható beállítások demo vagy valós kereskedési módban egyaránt.


📱 Megjelent egy új, összes funkciókkal működő mobil alkalmazás az Android számára. Most már használható a terminál összes funkciója mobil eszközről közvetlen, böngésző nélkül.


📈 Frissítettük a táblázatokat, a kereskedések közvetlen a grafikonon történő megjelenítésének és kezelésének funkcióját tette lehetővé.

Most az összes nyitott és zárt megbízás megjelenik a diagramban, és az árat, a Stop Loss és a TakeProfit beállítás csúsztatható új rendelés létrehozásakor. A rendelés szerkesztéséhez csak húzza az ábrán látható csúszkát, és a rendelés szerkesztési módba kerül, ahol a felhasználó megerősítheti a beállítások változtatását.


📁 A Egyenleg korlátot hoztunk létre a robotok demo-kereskedelm működtetésére. Most beállíthat egy önkényes demoegyenleget anélkül, hogy a valuta egyenleget használná a tőzsdeszámlán. Felhívjuk a Felhasználó figyelmét, hogy a bemutató egyenleg a tranzakció összegétől függ, és nem haladhatja meg a 30-szorosát.


⚙️ Új blokk érhető el az intelligens rendelések létrehozására és szerkesztésére.

Most a bal oldalon nyílik a blokk, anélkül, hogy átfedés lenne a diagramterületen, amely lehetővé teszi, hogy a Felhasználó rendelést készítsen egy diagram vagy rendelési könyv segítségével. A rendelés alsó blokkja és a bal oldalon található speciális beállítások blokkja teljes mértékben szinkronizálva van.


⌨️ Új gombok kerültek hozzáadásra a manuális értékesítéshez intelligens rendeléseknél és a robotoknál egyaránt. A tranzakció aktuális nyeresége nyomon követhető, és bármikor eladható a Coin egy kattintással az aktuális áron, az intelligens rendelés-szerkesztés szakasz “Eladás” gombjára kattintva.


🏦 Új tőzsde került fel a platformra, CEX.IO. Ezen a tőzsdén megbízások létrehozása manuális kereskedéshez, valamint robotokat működtethet a Felhasználó.


🕹 Hozzáférés a Demo Terminálhoz. Bármely eszközről elérhető a demo terminál regisztráció és engedély nélkül, és megtekinthető a terminál összes alapvető funkciója.


🗃 A „Kereskedés” részben hozzáadott gombok segítségével a Felhasználó közvetlen a tőzsdére jelentkezhet be új fiók létrehozása céljából. A gombok akkor jelennek meg, ha még nem csatlakoztatta a kiválasztott tőzsde fiókját. Ha még nincs regisztrálva a Felhasználó azon a tőzsdén, amelyen kereskedni szeretne, kattintson a “Fiók létrehozása a tőzsdén” gombra, és belépve a tőzsde webhelyére elvégezni a regisztrációt és API kulcsokat létrehozni.


🖥 Fejlesztettük a rendelések benyújtásának és ellenőrzésének mechanizmusát — a rendszer többször megküldi a tőzsdének a rendelés megnyitására vagy bezárására vonatkozó kérést, mielőtt megerősítést kapna. Amennyiben a központ megtagadja vagy nem reagál, a Felhasználó értesítést kap, hogy újra meg kell próbálni.


💳 Fejlesztést végeztünk a terminálon lévő PRO-csomagok fizetési rendszerén. Ha a Felhasználó tárcájában nincs elegendő ROBO token, akkor áttérhet a webhelyre, és a felhasználó közvetlenül a weboldalon aktiválhatja a PRO csomagot.


💻 Hozzáadtuk a „Letöltés” ​​gombot a „Fiók” szakaszhoz, ahol letölthető a terminál asztali verziója Windows vagy MacOS számára, valamint telepíthető a mobil alkalmazás Androidra.


👨🏻‍💻 Chatbotot fejlesztettünk ki azonnali üzenetküldés funkcióval. Nagyon sok hasznos információ található a chatbotban: információk a társaságról, utasítások a terminállal való együttműködésre, a műszaki elemzés oktatása és még sok más. A chat botra mutató linkek megtalálhatók a terminálon, a “Támogatás” szakaszban.

Előttünk egy sor érdekes frissítés és a régóta várt fejlesztések “Signal követés” és az “Automatikus követés” funkciók, úgyhogy maradj velünk, és ne hagyj ki semmit 📬

Sikeres kereskedést és profitot kívánunk Neked.


#cryptocurrency #trade #terminal

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com