• Yanosh Katona

A válság növeli a Bitcoin árát

Updated: Feb 24


Kevesebb, mint egy hét alatt a Bitcoin érték majdnem 7% -ot csökkent, először 10 000 dollár fölé emelkedett, majd 9 500 dollár alá esett. Így az egész Crypto piac pirosra váltott, és az altcoinok sokkal erősebben estek, mint a BTC.


A Morgan Creek Capital vezérigazgatója, Mark Yusko szerint azonban nem számít, ha a hosszú távú stratégiára összpontosít. És ha a Bitcoin esik,

most, vagy holnap meg kell vásárolnia, hogy javítsa pénzügyi portfólióját.

A CNBC-vel a Fast Money („Fast Money”) sorozatban folytatott interjújában elmagyarázta, hogy miért került a Bitcoin 2020-ban a vörös zónába, és ezért tovább fog növekedni.


A Bitcoin piacon a legjobb az alapvető mutatói, és tovább javulnak: növekszik az elfogadhatóság, a Bitcoin tárcák száma, a tranzakciók száma is.

Általában véve, minden alapvető tényező tovább erősödik, és a május feleződés (Halving) megközelítésével minden még érdekesebb lesz.


A feleződésnek tömörítenie kellene a Bitcoin kínálatot, ami azt jelenti, hogy minden tíz percben kevesebb blokk és a blokkok után kevesebb jutalom jár. Ez némi lefelé irányuló nyomást gyakorol a bányászati értékesítésben, és az események szerint az árakat ki kell igazítani - mondja Yusko.


Ebben az évben jelentős dinamikát tapasztalunk: a BTC növekedése 30% -kal, Yusko szerint az év második felében valószínűleg:


a 2017-hez hasonlóan nagy zavargást fogunk tapasztalni, csakúgy, mint ma a hagyományos tőzsdén tapasztalunk zavargást.

A feleződés után az állomány-árfolyam arány javul, és jövedelmezőbb lesz, mint az arany. Ennek köszönhetően, Yusko szerint, a Bitcoin az arany digitális formájává és nettó értéktárolójává válik.


Válaszolva arra a kérdésre, vajon ezek a tulajdonságok képezik-e a Bitcoin alapját, azt mondta, hogy most az az ütőképesség, hogy felhalmozódási eszközként működjön. A Bitcoin a Visa vagy a Mastercard alternatívájaként jött létre, és a Lightning Network segít új szintre hozni a fizetési sebességet.


A digitális valutarendszer a legbiztonságosabb és legerősebb számítógépes hálózat a világon. A fedezeti alapok veteránja szerint egy ilyen valuta biztonságos menedékké válik, amelyet portfóliónk diverzifikálására fogunk használni.


A makro tényezők digitális eszközre gyakorolt ​​hatásáról beszélt, hogy a kamatlábak világszerte csökkenő szintje a Bitcoin számára „rendkívül optimista és hozzájárul a Bika (bullish) mozgáshoz”.


A központi bankárok világában éppen a Bitcoin uralja a helyzetet. A kamatlábak világszerte nullára hajlamosak, még az Egyesült Államokban és Kínában is. Az árak minden országban nullára esnek.

Yusko kifejti, hogy ennek oka a demográfia, a defláció és a túl sok adósság. És a mai környezetben ez az egyetlen választás.


Nem tudja majd visszafizetni az adósságot, nem tudja ki nullázni, a valuta leértékelődik, a központi bankok nyomtatják majd nagy mennyiségben, és ez nagymértékben egy bullish (Bika) trend a Bitcoin számára.
  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com