• batkalaszlo

Kedves Barátaim!

A helyzetünk ugyan nem siralmas, de egyre aggasztóbb. Akár félünk a vírustól, akár nem. Akár hiszünk a híradásoknak, akár nem. Ez legyen vérmérséklet, világkép, vallási meggyőződés, vagy bármi más dolga.A vírus megfékezésére tett intézkedések gazdasági vonatkozásairól ugyan már beszélnek, de koránt sem mutatják a teljes képet, és nem látni, mi lesz, vagy lehet a vége. Az viszont biztos, hogy sokaknak kell komoly veszteségeket elkönyvelniük.


Egy gazdasági válság a pénzügyi rendszer válsága is, az értékek cseréjére új eszközöket kell igénybe venni, mert a "hagyományos" eszközök nem működnek megfelelően. Nincsenek a mi kezünkben, bármikor el lehet zárni minket a saját pénzünktől. Erre pedig nem lehet építeni.

A pánik abból fog adódni, hogy sokan nem tudják majd, hogy hol és hogyan juthatnak majd alapvető élelmiszerhez, pedig a termelők dolgoznak, a gazdák tartják az állatokat. Nekik viszont vásárló kell, hogy eladjon, hogy megéljen, hogy fejlesszen! Szükségünk van egymásra. Csak együtt tudjuk ezt átvészelni. Tudnunk kell egymásról!

Már léteznek megoldások, amik rendelkezésre állnak. De ezeket még kevesen ismerik. Tudatni kell mindenkivel, hogy mik ezek, hogyan kell használni, hogyan építhetünk fel újra egy működő gazdasági rendszert, ami minket szolgál, és a javunkra van, ami segít folytatni az életünket. Olyan helyzetben vagyok, hogy szégyelleném, ha most nem lépnék. Bár még tanulom, de most nincs idő ezen sopánkodnom. Amit tudok, azt most meg kell osztanom, és ahol véget ér az én tudásom, onnan folytatja majd valaki más. De lépni kell, és MOST!

A segítségeteket kérem! Ha van a környezetedben olyan gazda, őstermelő, kisvállalkozó, aki megbízhatóan teszi a dolgát és élelmiszert készít, vagy termeszt (hús, zöldség, gyümölcs, stb.), tudasd vele, hogy vannak, akik tudnak segíteni a tovább lépésben, vagy tudasd velem, hogy kit ajánlasz, ki Ő, és hogyan tudom fel venni vele a kapcsolatot. Kérlek, hogy oszd meg vele ezt a linket: Transformation


Ezen keresztül tudunk tájékoztatást adni az elérhető technológiákról és fejlesztésekről, és segíteni a vállalkozását, hogy biztonságban legyen és folytathassa tevékenységét. Egy olyan felületet szeretnénk létre hozni, ahol az elérhető élelmiszereket, a közelünkben működő gyártót, termelőt lehet megtalálni. A gyártónak is tudnia kell arról, hogy el fogja tudni adni a termékét. Most ez a legfontosabb.

Persze kellenek majd szállítók, szolgáltatók, iparosok. Ezen a felületen kereskedhetünk, fizethetünk, támogathatjuk egymást.

Ha szeretnél segíteni, ha érdekel, hogy hogyan, és főleg mit tehetünk a közösségünkért, akkor szívesen látunk közöttünk.

Üdvözlettel: B.L.

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com