• Yanosh Katona

J.P. Morgan digitális tárcát fejleszt

Úgy tűnik, hogy a J.P. A Morgan „elektronikus pénztárcán” dolgozik, hogy segítse a vállalatokat a fizetések jobb és gyorsabb feldolgozásában, ezáltal teljesítse banki funkcióit.

A J.P. Morgan stratégiája abban rejlik, hogy segítse az olyan vállalatokat, mint az Airbnb, a Lyft és az Amazon.com, virtuális bankszámlákat biztosítson ügyfeleik számára, és „olyan előnyöket kínálnak, mint például autó kölcsönök vagy kedvezmények lakásbérléshez a zok részére, akik a számlán keresztül intézik pénzügyeiket”, növelve az ügyfelek lojalitását. Ezenkívül a vállalatok kevesebbet fizetnek a J.P. Morgan által feldolgozott utalásokért. Tavaly a nagykereskedelmi pénzügyi üzletág már a 10% -át, 109 milliárd dollárt hozott a társaság számára.


Az Accenture jelentése szerint "az elkövetkező öt évben a bankok kockáztatják jövedelmük 15% -át, vagyis mintegy 280 milliárd dollárt veszítenek a nagy technológiai vállalatok növekvő versenyének köszönhetően, a PayPaltól az Appleig".

Takis Georgakopoulos, aki a JPMorgan nagykereskedelmi részleggel foglalkozik, biztos abban, hogy több vállalat lép be a fizetési térségbe:

"Nem kétséges, hogy az e-kereskedelmi platformok gyakran gondolkodnak azon, hogyan lehetne megalkotni azt, mint ami a hagyományos banki vagy biztosítási termékek."

Georgikopoulos a potenciális ügyfelekről is hozzátette, akik „szeretnének pénzt kezelni az ellenőrzésünk alatt”. A J.P. Morgan felismeri, hogy olyan megoldást kell kidolgozniuk, amely egyszerűsíti a vállalatok és az ügyfelek számára a fizetéseket, amihez az alternatívákat már keresik.


Az Uber a Green Dot Corp.-al kezdett dolgozni. Olyan elektronikus tárcák telepítésén, amelyek lehetővé teszik a járművezetőknek és az utasoknak a jövedelem nyomon követését és a pénzkezelést. Tavaly a PayPal megvásárolta a Hyperwallet fizetési szolgáltatót, "hogy növelje a határokon átnyúló fizetések feldolgozási képességét az e-kereskedelmi platformokon és a kereskedési szinteknél".


Az utóbbi időben az Apple bejelentette partnerségét a Goldman Sachs-szal saját hitelkártyájának létrehozására, amelyet használni tervez, ideértve az iPhone hitelképes vásárlását is.

Spekulációk vannak az új J.P. elektronikus pénztárca körül. A Morgan lehet a JPM coin tesztelésének terepe. A maga módján ez ideális megoldás, a J.P. Morgan egyszerűsíteni és csökkenteni kívánja az ökoszisztéma banki műveleteinek költségeit az ügyfelek megtartása és a profitszerzés révén.


Belépve a fizetést szolgáltató piacra, J.P. Morgan rendkívül versenyképes piacra lép. Például a Dash már olyan tranzakciókat kínál, amelyek átlagosan 2 másodperc alatt, kevesebb mint 0,0005 dollár költséggel készülnek el, ami jelentős előnyt jelent a hagyományos banki szolgáltatásokkal szemben. Ezenkívül, mivel a Dash nyílt forráskódú decentralizált projekt, a coin szabadon cserélhető és mozgatható bármilyen platform között, amely coin-támogatást szolgáltat.


Itt említem meg azt a platformot, ami most kerül bevezetésre Európában. Svájcban, Máltán a napokban volt a bemutatója a platformnak, amin keresztül mindennemű szolgáltatás; gyártók, fejlesztők, alkotók termékei digitalizálható. A platform segítségével bármilyen fizetési eszközben (fiat vagy crypto valuta) megtörténhet az elszámolás. Megkönnyíti és leegyszerűsíti a vállalatok fizetési folyamatát, nem utolsó sorban időt és pénzt takarít meg.


Kinek fontos? – vállalatoknak, könyvelőknek, jogászoknak, adó és pénzügyi tanácsadóknak, szolgáltatóknak, sport klubok, művészek és mindenki másnak. Részletekkel kapcsolatban érdeklődni itt lehet.


A központosított vállalatoknak sietniük kell, és valóban kényelmes megoldásokat kell kínálniuk a sikeres működéshez a fizetési piacon.


Figyelembe ajánlom a BitKultur Telegram oldalt, ahol naponta fontos információk kerülnek megosztásra az Olvasókkal.


#J.P.Morgan #fiat #crypto #platrom #digital

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com