• Yanosh Katona

HTC Exodus 1 Cryptophone

Október 12-n jelentette be a HTC elektronikai gyártó és a Binance crypto tőzsde a HTC Exodus 1 „cryptotelefon” új verzióját, Binance Edition néven. Magában foglalja a Binance DEX blokklánccal való integrációt, az előre telepített crypto-alkalmazásokat és az egyedi háttérképeket.

Lényegében a HTC Exodus 1 Binance Edition az eredeti Exodus 1 és az Exodus 1s olcsóbb verziójának frissítése, egy olyan okostelefon, amelynek crypto funkciói vannak, például egy integrált tárca blokklánccal, dappok támogatása és saját teljes bitcoin csomópontjának (Bitcoin nod) elindítása.


A két vállalat közötti együttműködés azt sugallja, hogy a Binance DEX integrálódik a Zion Vault Exodus 1-be, egy szuper biztonságos tárcába, a Trusted Execution Environment (TEE) szoftver használatával. A TEE védi az információkat, például a magánkulcsokat, mintha az operációs rendszert elkülönítené tranzakciók aláírásakor.


Ezen felül a Binance Edition Exodus 1 előre telepített Binance és TrustWallet alkalmazásokkal kerül forgalomba. Az eredeti Zion Vault fő jellemzője, amely elérhető más HTC „cryptotelefonokban” is, a dApps alkalmazások, például a Binance DEX alkalmazások létrehozására és telepítésének volt képessége.


Exodus 1 - A Binance Edition időt takarít meg az alkalmazások letöltésében, ráadásul 100 dollár kedvezményt is kaphat az eredeti Exodus 1-hez képest. A telefon speciális verziója márkát tükröző hátlappal és háttérképpel rendelkezik. Korlátozott számú vásárló kap ingyen bizonyos mennyiségű BNB-t.


A különleges funkciók mellett a Binance Edition ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik, mint az Exodus 1 alapmodell. Ennek megfelelően a Snapdragon 845 processzor, 6 GB RAM és 128 GB lemezterület, valamint egy 6 hüvelykes Quad HD + kijelző tulajdonosa lesz, amely por- és vízálló IP68.


Ezenkívül az Exodus 1 - Binance Edition 2 megapixeles + 16 megapixeles kamerával és egy 8 megapixeles elülső kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi 4K videó készítését 60 képkocka/másodperc sebességgel, mindezt 3500 mAh-os akkumulátorral. Sajnos a HTC a fejhallgató elhagyásának jelenlegi tendenciáját követi, mivel a telefon egy USB-C porttal van felszerelve a kiegészítők töltéséhez és csatlakoztatásához.


#HTC #blockchain #Binance #smartphone #wallet

0 views
  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com