• Yanosh Katona

Helyzetek és állapotok

Az amerikai FED-nél az Antivirus eddig még nem működött - az S & P500 és más alapvető mutatók továbbra is csökkennek. Bármit is tesz a Federal Reserve System, ez továbbra is a "System of a Down".🇩🇪 A pénzügyi szabályozók erőfeszítéseit nagyrészt a sajtó kiegyenlíti. Azok a cikkek, amelyek szerint a „koronavírus mutálódott és agresszívabbá vált”, kitöltötték az egész információs felületet. De senki sem látott hivatalos sajtóközleményt. Ennek ellenére a német egészségügyi minisztériumnak nem volt szüksége rájuk, már bejelentették a globális világjárványt, és ez az információ már elég megbízható.


Elméletileg mindezeknek pozitív hatással kell lennie a Bitcoin-ra - a fiat pénzt már nem tartják tiszteletben, és a WHO általában azt ajánlja, hogy tartózkodjanak a készpénzes tranzakcióktól. Ilyen szörnyű történetek a BTC létezése során még nem történt meg korábban, és nem ismeretes, hogy milyen bizalmat szerez ilyen helyzetben.


Valójában eddig a fő pénznemek: egy egészségügyi maszk, egy üveg víz és egy doboz pörkölt. Ilyenkor senki nem emlegeti a különféle tényezőket a kibocsátás korlátozását és a láncközi technológiák kilátásait.
Bárhogyan is alakuljon, a legfőbb értéket őrizzük meg: tisztelet, emberség, feltétel nélküli segítségadás.


#WHO #Bitcoin #performance

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com