• Yanosh Katona

Felmérés

A Világ nagy vállalatai az ipar különböző szegmenseiben különös figyelmet fordítanak az alvállalkozóik, alkalmazottaik időben való átképzésére, felkészítésére az új technológia felhasználása céljából.

A KPMG felmérést végzett azzal a céllal, hogy mely iparágban, mely vállalatok kínálnak AI (mesterséges intelligencia) képzést alkalmazottaik számára. A TOP lista élén - a közlekedés és a technológia ágazatában szereplő cégek állnak (lásd a képet).


A DistributedLab nagy figyelmet fordít a financiális Internet kialakításában, az adatvédelem és a decentralizált eszközök fejlesztésére. 2014-től fejleszt költséghatékony moduláris programokat, melyet bármely cég saját arculatára képes módosítani. A vállalkozás digitalizálása automatikusan megtörténik. Az általunk fejlesztett moduláris programok többek közt képesek automatikus kommunikációra is, melynek további piaci előnyei vannak a vállalkozásnak.


A tájékoztatás, megfelelő ismertetése a technológiának szintén fő irányvonalunk között áll.


A Blockchain&Decentralizált eszközök harmadik kötete jelent meg két nyelven és a FinancialInternet című tankönyv.


MeetUp, WorkShop eseményeken tájékoztatjuk a vállalkozókat a modern eszközökről, az előnyökről, költséghatékonyságról.


Továbbá felajánljuk Egyetemek részére ingyen a tankönyvek digitális változatát és hozzáférést adunk a decentralizált eszközökhöz.

Hivatalos oktatási program indítását kezdeményeztük egyetemeken kriptográfia, blokklánc és pénzügyi technológiák szakértőinek felkészítése céljából.


Több száz mérnökre lesz szükségünk a fintech 2.0 projektek iránti igény kielégítéséhez.


Fogadjuk az együttműködők, támogatók jelentkezését.


#DistributedLab #cryptography #TokenD #financial #fintech

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com