• Yanosh Katona

Bitcoin elfogadása Szupermarketben

Megjelent egy szupermarket Olaszországban, ahol a vásárlások Bitcoinban fizethetők meg.


 Az Eredi Marchesi, a lombardiai Nova Milanese-i szupermarketről van szó, amely az inbitcoin és a bmanity.it partnerségek útján dolgozza fel a BTC kifizetéseket.


Talán ez az első ilyen szupermarket Olaszországban. Három testvér üzemelteti az üzletláncot, akiket a kifizetések jövőjének innovatív megjelenése egyesít.


A család üzleti tevékenysége 55 évvel ezelőtt, 1964-ben kezdődött, szüleik, Enrico Marquezi és felesége, Rita műhelyében. Cégük többször is átalakult, szerkezeti és kereskedelmi változásokon esett át, valamint befektettek a feltörekvő piacokra. 2019-ben Luca, Paolo és Danielnek fia kezdte vezetni a vállalkozást, és úgy döntött, hogy Crypto-valutához kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt.

Mindez az olasz Inbitcoin cégnek köszönhetően vált lehetővé, amely a bmanity.it-vel együtt biztonságos és könnyen használható eszközöket biztosít a vállalkozások számára a Bitcoin fogadására.


Itt megjegyzem, hogy a kiskereskedők az összeget euróban kapják meg, és nem közvetlenül crypto egységekben. A fizetési terminálok könnyen kezelhetők és a hagyományos POS alapján működnek.


Érdekes módon Nicola Vaccari , a bmanity.it vezérigazgatója a Lombardia Trentino a bitcoin-völgy pontos másolatának elkészítésén dolgozik, és igyekszik „áthelyezni” a felhasználókat a hagyományos digitális fizetési módokról a jövőbeli fizetési rendszerekbe.


A mai napra más kereskedők is érdeklődést mutatnak a crypto-valuták iránt, így a vállalat azt reméli, hogy ez a tendencia hamarosan megszokottá válik.


#bitcoin #supermarket #cryptocurrency

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com