• Yanosh Katona

Beyoncé a Hedera Hasgraph blokkláncon

A Tune.fm bejelentette a Music World Entertainment (MWE) zenekatalógusának elindítását, amely számos Grammy nyertest tartalmaz: Beyoncé, Solange, Destiny's Child, Chaka Khan és Kelly Rowland.Az MWE Beyonce apja, Matthew Knowles által alapított márka, egy tucat művész katalógusa.


A Tune.fm újabb Hedera Hashgraph streaming zenei platformmá vált, amelynek célja, hogy elősegítse a művészeknek a méltányos részesedést a dalokból.Az üzleti modell alapján a vállalat gyors mikrofizetést hajt végre a Zene streaming minden másodpercére JAM tokenekben.


A platformon történő regisztrációkor a felhasználók ingyenesen 100 JAM-tokent kapnak, amely lehetővé teszi a platformon bemutatott számok ezreinek meghallgatását.


A hallgatás során a platform automatikusan fizeti a JAM tokeneket a dalszerzőknek, ez utóbbiak viszont a JAM tokeneket használhatják zenéjük reklámozására a platformon, és jutalmazhatják rajongóikat.


A jövőben ezeket a tokeneket a platform piacterén vásárolhatják meg.


Andrew Antar, a Tune.fm társalapítója a projekt elindítását kommentálta:

„A meglévő ipari üzleti modell nem jövedelmező és sérti a művészek érdekeit. A streaming platformok a bevétel nagy részét a kiadóknak fizetik, a művészek pedig csak 10% -ot kapnak. Egyedi üzleti modellünk valódivá vált a Hedera Hashgraph által elosztott nyilvántartások gyors és megbízható technológiájának köszönhetően, amely támogatja a JAM tokent. Ez a platformunk Crypto pénzneme, amelyben a művészek méltányos jutalmat kapnak."

#blockchain #Beyoncé #Hedera #jam #streaming

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com