• Yanosh Katona

Az Egyesült Államok létrehozza az AmeriCoin tokent

Az USA-ban létrehozzák az AmeriCoin-t, amelyet minden állami eszközzel biztosítanak.A 2020-s Adam Kokesh elnökjelölt egy jelképes projektben vett részt, amely lehetővé teszi a helyi lakosok számára a hatalom visszaszerzését. A sajtóközlemény szerint az AmeriCoin új valutarendszert fog kidolgozni, amely felváltja az elavult és nagyrészt drága fiat-valutát az amerikai emberek számára.


Ha minden sikerül, akkor a tokent egyenlő arányban osztják el az amerikaiak között egyetemes alapjövedelem, valamint a rossz közrend és a túlzott adózás kompenzációja formájában.


Az AmeriCoin egy stabil érme, amely a kormányzati eszköz kosárával, beleértve a kötvényeket, a földet, az energiát és az aranyat is biztosítva van. A token blokkláncon fog alapulni, analóg módon működve a legnépszerűbb Bitcoin technológia fizetési rendszerével.


Az AmeriCoin projekt végrehajtása érdekében Kokesh behívta Alistair Caithness-t, a Ziyen Energy főigazgatóját, az energetikai infrastruktúra-eszközök tokenizálásával foglalkozó technológiai vállalattól. A Ziyen termékekre alapuló kriptovaluta elindításával a felsővezető azt tervezi, hogy tapasztalatait és készségeit felhasználja az AmeriCoin projektben.


Az Egyesült Államok elnökválasztása során a jelöltek szinte nem vették figyelembe a cryptovalutákat. A Fehér Házban elnökölt hatalmas számú jelölt közül csak a Demokrata Párt képviselője, Andrew Young mutatta ki rokonszenvét az iparág iránt.


#cryptocurrency #AmeriCoin #fintech #Ziyen

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com