• Yanosh Katona

A Tether 60 millió USDT-t bocsátott ki

Az elmúlt két napban elért 17,16% -os visszaesés sokkolta a cryptopiac minden szereplőjét. Ezzel párhuzamosan a tőzsde komoly visszaesést mutatott, és az elismert menedékjellegű eszköz - az arany, szintén kissé csökkent.


A piac figyelme most arra a tényre koncentrál, hogy a Tether Treasury 60 millió USDt stabil coint adott ki.


Korábbi cikkünkben 600 000 000 Tether USDT elégetéséről számoltunk be, ami a Tron hálózatán került megsemmisítésre.


A Whale Alert forrása szerint március 9-én 15: 33-kor a Tether Treasery mintegy 60 millió USDT-t bocsátott ki az Ethereum blokkláncon. A tranzakció részletei:A pletykák és az eltérések elkerülése érdekében a Bitfinex és a Tether műszaki igazgatója, Paolo Ardoino azt mondta, hogy ez „a tartalék feltöltése”:


Felhívjuk a figyelmet, hogy ez egy engedélyezett, de nem kiadott tranzakció. Ennek megfelelően ezt az összeget tartalékként fogják felhasználni a jövőbeli kérelmekhez.

Ennek ellenére a crypto közösség nem hagyhatta figyelmen kívül ezt az eseményt, és felajánlotta saját értelmezési változatait. Az egyik Twitter-felhasználó összehasonlította a Bitcoin árának esését a 2008. évi pénzügyi válsággal, mondván, hogy ez a Fed megmentésének crypto változata.


A 60 millió USDT felszabadítása után 35 millió USD átkerült a Tether Treasury-tól a tőzsdetárcába, hogy továbbküldjék más tőzsdékre: Binance, Huobi és az OKEx.


Az emisszió ellenére a BTC nem tudott 8000 dollár fölé emelkedni, és a cikk írásának idején 7918 dollárra került.


A Bitfinex képviselője alátámasztotta a kibocsátott és az engedélyezett ügylet közötti különbséget, egyetértve Ardoino műszaki igazgató szavával:


Az Engedélyezett Tether a blokkláncon létrehozott és a közösségben történő terjesztésre elérhető tokenek. Mindaddig, amíg a Tether Kincstár birtokában vannak, nem tekinthetők kibocsátottnak. Fontos megjegyezni, hogy jelenleg nem veszik figyelembe a piaci kapitalizáció során, mivel nem léptek be a digitális ökoszisztémaba.

Majd hozzátette:


Tether által kibocsátott - már forgalomban lévő tokenek, azaz a Tether által eladott, majd USA-dollárban biztosított tokenek. A tokenek kiadásakor az engedélyezett, de nem kiállított tokenek készlete kimerül, és az engedélyezett tokenek készletei feltöltésre kerülnek, ha a piaci igény alapján új tokeneket engedélyeznek.

Mentorom szavaival élve: "... minden szónak súlya van. A kimondott szó embereket, népeket, országokat és a Világot teheti tönkre vagy élesztheti újra. A gyógyír - az ember személyes erkölcsi tisztasága. Erre nincs orvosság, hacsak maga az ember meg nem állítja az erkölcstelenségét."


Sokkal hosszabban fejtette ki gondolatát. Örülök, hogy azon kevesek közé tartozom, akik a közelében lehettek és tanulhattak tőle.


#cryptocurrency #USDT #Tether #exchange

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com