• Yanosh Katona

A Monakói Bitsa Visa kártyán elérhető a Monero

A sajtóközlemény szerint a Monacói Bitsa crypto startup cég támogatja a Monero (XMR) crypto valutát. Ennek köszönhetően a Bitsa kártyatulajdonosok képesek lesznek fizetni, utalni XMR formátumban.A Monero (XMR) pénznemként történő felhasználása a Bitsa-kártya feltöltéséhez lehetőséget nyújt mindenféle művelet végrehajtására offline áruházakban és az interneten - olvasható a nyilatkozatban.

A társaság más funkciókról is beszélt:


Vásároljon normál üzletekben és az interneten, végezzen SEPA átutalásokat, utaljon pénzt kártyák között stb. Ezenkívül a Bitsa kártya használatával a Monero (XMR) euróra konvertálása vásárlásokra és átutalásokra gyors, egyszerű és biztonságos folyamat lett.

Miután magas szintű titoktartással valósította meg az altcoin támogatást, Bitsa utalt arra, hogy további lépéseket tesznek olyan termékek és szolgáltatások elindítása érdekében, amelyek vonzzák a már nagyon szétaprózott crypto valuta piacot.


A közelmúltban a Monero az egyik legfontosabb versenyző a kriptorevolúcióban az egész világ számára.


Az írás idején az XMR a CoinMarketCap rangsorban a 12. helyen áll, 84,05 dolláron kereskedve, 1,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com