• Yanosh Katona

A karantén növelte a Bitcoin vásárlók számátA koronavírus folyamatos elterjedése miatt sok ember otthon marad, és ez a hagyományos gazdaság hatalmas destabilizációjához vezet. Ahogy az gyakran történik, ha valaki veszít, akkor más valaki nyer. Ebben az esetben a digitális szektor vállalatai számos előnyt élveznek.


Az államok által végzett karanténintézkedések, számos vállalat távoli otthoni munkavégzésének politikája a képernyőn töltött idő növekedéséhez, valamint az online vásárlás növekedéséhez vezetett. A CNBC szerint a hét elején az ismert Amazon és a Walmart vezette kiskereskedelmi üzletek bejelentették, hogy problémáik vannak a pánikbevásárlás által okozott magas kereslet kielégítésével.


A „pánikbevásárlás” elterjedt a crypto-valuta szektorban is, ami növeli a Crypto-valutában történő fizetéseket feldolgozó rendszerek terhelését.


A Bitcoin vásárlásokat jutalmazó Lolli alkalmazás bejelentette, hogy eladásaik megduplázódtak, főként az élelmiszert és az alapvető szükségleteket szállító cégek miatt, mint például a Safeway és a Vitacost. Aubrey Strobel, a Lolli Public Relations vezetője megosztotta a részleteket:


A Lolli partnereinek nagy része online működik. Az elmúlt néhány hétben a pandémiára reagálva értékesítésünk gyorsan növekedett. Arra számítunk, hogy ez a tendencia néhány hétig folytatódni fog, mert a COVID-19 miatt az emberek hosszútávra online-ra költöznek.

A Lolli tagjai Satoshi jutalmakat kapnak, többek között az ételek éttermekből történő kiszállításáért. A vállalat együttműködik a PetCo-val is, amely Hobby állatok eledelét szállítja ügyfeleinek.Csütörtökön és pénteken, a crypto-valuta eladások közepette, a Coinbase éves rekord mennyiséget állított fel. Csütörtökön a San Francisco-i tőzsde volumene meghaladta az 1,1 milliárd dollárt, ami 280% -kal több, mint az előző napon. Tegnap tegnap meghaladta az 1,5 milliárd dollárt, ami rekordértékű 2020-ban.


A digitális szektor újabb fejlődési szakaszhoz érkezett, ami felgyorsult köszönhetően az óvintézkedéseknek. Fontos, hogy a legrövidebb időn belül alkalmazható alternatív megoldást használjunk minden olyan területen, ahol az ellátás, oktatás továbbra is biztonsággal üzemeltethető.

Vállalkozók, kis-és középvállalatok, magánszemélyek, oktatási és egészségügyi intézmények részére nyújtunk innovatív technológiai támogatást az On-Line világban, digitális területen. Részletekkel hamarosan.


#Bitcoin #cryptocurrency #transformation #e-commerce

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com