• Yanosh Katona

A digitalizálás korszaka elkezdődött.

Kik az érintettek? -Mindenki! Kis és nagy vállalatok, vállalkozók, csoportok, klubok, egyesületek, egészségügy, oktatás, erdészet, mezőgazdaság, ingatlanipar, szolgáltatás, gyártó, számvitel, jog, bank, biztosítás ...


Nemzetközi csapatunk által fejlesztett moduláris feldolgozási központ bármilyen eszköz típushoz megfelel.

Küldetésünk, hogy pénzügyi internetet kiépítsük. Kriptográfusok, számítógép-programozók és fintech szakértők csoportja vagyunk. Több mint 20 projektet hajtottunk végre.

A vállalkozások gyakran digitális tárcát kérnek, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben digitalizálttá akarják tenni az ügyfelekkel folytatott interakciót, megszabadulni a nem hatékony papírkezelési eljárásoktól és a felesleges személyzettől.

Platformunk tartalmazza az összes építőelemet, amelyre szüksége lehet az üzleti biztonság és folyamatosság biztosítása érdekében. Ez elősegítheti a meglévő infrastruktúra összekapcsolását a nyilvános blokkláncokkal, és beillesztheti a kulcsokkal, identitásokkal, tranzakciókkal és csomópontokkal végzett munka összetettségét.

Fiókkezelés Tárca kezelése Vagyonkezelés Piactér Személyi azonosítás és engedélyek kezelése Integráció a régi pénzügyi rendszerekkel

Könyvelő, könyvvizsgáló, jogszolgáltatást nyújtó, adótanácsadó irodák, pénzügyi területről, magánbank, biztosítótársaságok, ingatlanfejlesztő cégek, egészségügyi intézmények, kulturális központok jelentkezését várjuk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, jelentkezni az alábbi linken keresztül lehet: https://bit.ly/32udacJ

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com