• Yanosh Katona

300 millió USDT elégetése a TRON platformon

Mire ad okot? Jelzés az eladásra?
A Tether Limited, a dollárhoz kötött Tether stabil coin (USDT) kezelõ társasága a Twitteren bejelentette, hogy elégetett 300 millió USDT.A Stablecoin döntő szerepet játszik a kriptográfiai téren, és csatornaként szolgál a kereskedők crypto-piacon történő belépéséhez és kilépéséhez egyaránt.


300 millió dollárt elégetve úgy tűnik, hogy a társaság kézpénzt "csinált" . A közzététel idején több mint 4,1 milliárd USDT volt forgalomban.


Véletlen egybeesésként ez a váratlan coin égetés akkor történt, amikor a BTC ára jelentősen esett. És a teljes crypto-valuta piac a gyengülés jeleit mutatja: az elmúlt két kereskedési hónapban a vezető tokenek szinte kétszámjegyű veszteségeket mutattak be egy lenyűgöző növekedés után.


A Tether Limited döntése aggodalmakat vet fel a további visszaesés miatt. Általában, amikor az USDT megjelenik a piacon, ideális esetben minden stabil coint amerikai dollár támogat 1:1 arányban.


Ennek megfelelően minél több USDT kerül forgalomba, annál nagyobb a bizalom a befektetők körében és annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy a BTC ára felmegy. És fordítva: A Tether Limited tokenjeinek égetése jelezheti a medvepiac kialakulását és a három hónapos rally végét.


Ez a forgalomból való kivonás messze nem új jelenség a Tether Limited számára.


A Bitfinex-el szoros kapcsolatban álló Tether Limited hajlandó USDT-t nagy mennyiségben vásárolni és elégetni.


Jelenleg nehéz megmondani, hogy a Bitfinex visszavonja-e a pénzeszközöket, vagy hogy a 300 millió dollár kollektív együttes igény iránti kérelem-e a stabil érme felvásárlására.

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com