• Admin

18 milliomodik Bitcoin sorsdöntő szerepe

A BitcoinBlockHalf szerint a cikk írás idején 17 993 600 bitcoin volt forgalomban. Tekintettel napi 1800 új érme megjelenésére, ezen a héten kerül kibányászásra a 18 milliomodik Bitcoin. Míg egyes felhasználók a Bitcoin áringadozásait illetően aggódnak, a @Rhythmtrader, amely a Bitcoin és altcoin elemzéseiről ismert, emlékeztette a közösséget olyan fontos eredményekre, amelyekre összpontosítani kell.

A 18. millió Bitcoin kinyerése után 3 millió Coin marad a Crypto közösség előtt. A fennmaradt Bitcoin részét, amely a teljes kínálat 14,3% -át teszi ki, kb. 120 év alatt bányásztatják. A kripto-elemző arra is felhívta a figyelmet, hogy a bányászok száma növekszik, a hashrate rekordot ért el.

Ez a statisztika zavaró lehet a kriptovaluta világának új belépői számára: a létrehozás pillanatától a mai napig 18 millió bitcoint bányásztak és fognak bányászni, míg a fennmaradó 3 millió bányászatához kb. 12 évtized szükséges.

Ennek oka a #Bitcoin eszköz: négyévente következik be a Bitcoin blokkláncon az úgynevezett "felezés". Ennek eredményeként a bányászok jutalma pontosan felére csökken.
Mi is a feleződés?


A közösség eddig két feleződésen van túl - 2012-ben és 2016-ban. A 2020-os feleződés azonban az egyik legjobban várt pillanat. Azt kérdezed, hogy miért?

A bitcoin ára a volatilitása ellenére sok elemző úgy gondolja, hogy a feleződés előtt vagy után 500% -kal emelkedik.


A ZyCrypto szerint egy másik jól ismert Bitcoin elemző, a B terv szerint 2020 májusáig 55 000 dollárra emelkedik. Ugyanakkor a Bitcoin piaci kapitalizációja 1 trillió dollárt is elérhet.

0 views
  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com