• Yanosh Katona

Újraértkelődik a fizetőképesség

Az Uphold pénztárca csapata bejelentést tett egy új betéti kártya kiadásáról, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy cryptovalutákkal, fiat valutában lévő eszközökkel és nemesfémekkel, például aranyal fizethessenek.Ez egy több eszközből álló kártya, amely az Egyesült Államok lakosai számára elérhető, a MasterCard hálózaton fut, és lehetővé teszi az Uphold számlán tárolt eszközök költekezését.


A cryptotárca 24 cryptovalutát, 27 fiat-valutát és 4 nemesfémet - arany, ezüst, platina és palládium - támogat. A pénztárca-használók száma meghaladja az 1 milliót.


Az Egyesült Államokban lakó pénztárca-használók már előre megrendelhetik a kártyát, és bárhol felhasználhatják a MasterCard kártyát. Érdekes módon nem számolnak fel díjat.


Az Uphold platformon a felhasználók digitális eszközöket, legális valutákat és árukat vásárolhatnak, értékesíthetnek, költhetnek és tárolhatnak.


A termék feladata az, hogy a kártyába integrálja azt, amelyet a pénztárca már kínál, azaz bármikor hozzáférhet a fizetőeszközökhöz.


Az Uphold a Salt-tal együttműködésben cryptovaluta alapú hitelezési szolgáltatásokkal is foglalkozik, vagy inkább cryptovalutákat használ fel kölcsönök fedezetéül.


Letölthető mobil alkalmazás Tartsd kézben az információt!


#Uphold #Gold #MasterCard #Platina #cryptocurrency

  • BitKultur on FaceBook

©2019 by BitKultur.Com